QUADRANT EPP DURATRON T4301 Gyártók

A Guangzhou Ideal Plastic Tech az egyik kínai peek megmunkált alkatrész, alumínium megmunkált alkatrész, műanyag öntött alkatrészgyártó és beszállító, amely a CNC Lath & malomra, a penészgyártásra és a műanyag fröccsöntésre szakosodott. Kínában 2011-ben hozták létre. Gyárunk Guangzhou-ban található mint 1000 négyzetméteres üzem. Több mint 10 éves CNC megmunkálási és fröccsöntési tapasztalat, nem szabványos alkatrész-feldolgozás és egyedi gyártás.

Forró termékek

• UHMWPE labdák

UHMWPE labdák

Az UHMWPE gömbök egy hőre lágyuló műanyag lineáris szerkezete, kiváló átfogó tulajdonságokkal, szuper kopásállósággal, önkenő, viszonylag nagy szilárdsággal, stabil kémiai tulajdonságokkal és erős öregedésgátló képességgel.
  • fekete ESD PEEK fólia

fekete ESD PEEK fólia

Cégünk PEEK profilok gyártására szakosodott gyár, amely a PEEK rudak, PEEK rudak, PEEK cső, PEEK cső, PEEK lemez, PEEK lemezek PEEK fólia stb.
  • Torlon alátétek /Torlon PAI alátétek

Torlon alátétek /Torlon PAI alátétek

A Torlon PAI műanyag egy módosított poliimid, és egyfajta magas hőmérsékletnek ellenálló műszaki műanyag. A Torlon csapágykosarat, Torlon alátéteket / A Torlon PAI alátéteket jó teljesítményű petrolkémiai iparként használják.
  • PEI 1000 Ultem PEI természetlap

PEI 1000 Ultem PEI természetlap

Szállítunk Sabic Ultem PEI rudakat és lemezeket, beleértve az Ultem 1000 natúr/fekete lapot és rudat, Ultem 2200 lapot és rudat, Ultem 2300 lapot és rudat, valamint egyéb anyagokat, mint például PEEK, PAI, PPS, PFA, PVDF, PTFE, CPVC. .stb.

Kérdés küldése